Match i Division 1 Norrland, damer 2018
Matchstart: 2018-04-28 kl 14:00
Arena: Umeå Energi Arena SOL
Publik: 127

Det var en spännande match mellan Team TG FF och Sunnanå SK på Umeå Energi Arena SOL inför en publik på 127 personer. Domaren Anja Collén höll i pipan tillsammans med assisterande domare Joachim Östergårds och Pierluigi Meucci.

Det var Team TG FF som tog ledningen med 1-0 genom Karolina Rinnau Widding i den 35:e minuten. Men strax innan halvtidsvilan lyckades Sunnanå SK kvittera till 1-1 genom Maya Pitts.

I början av andra halvlek drog Emma Burman på Sunnanå SK på sig en varning. I den 61:a minuten tog Team TG FF tillbaka ledningen med 2-1 genom Moa Sjöström.

Parva Zarassi utökade sedan Team TG FF:s ledning till 3-1 i den 78:e minuten innan Moa Sjöström satte sitt andra mål för matchen och fastställde slutresultatet till 4-1 i den 79:e minuten.

Det var en intensiv match där Team TG FF visade prov på effektivt spel framåt och tog en välförtjänt seger. Sunnanå SK kämpade tappert men kunde inte rå på motståndet denna gång.