Kramfors Alliansen - Själevads IK (2 - 5)
Match i Division 1 Norrland, damer 2018
Matchstart: 2018-04-29 kl 17:00
Arena: Kramfors IP A-plan
Publik: 223

Matchen påbörjades på Kramfors IP A-plan inför en publik på 223 personer. Domaren Jonas Hägglund hade assistans av Jorge Torres och Abdalla Hamid vid sidan om planen.

Det var Kramfors Alliansen som tog ledningen i den 13:e minuten när Linnéa Kvarnberg satte dit 1-0. Men Själevads IK kom tillbaka starkt och kvitterade med en fin fullträff av Josefin Larsson i den 24:e minuten. Bara sju minuter senare tog bortalaget ledningen genom Amanda Berglund och gick till pausvila med en 2-1-ledning.

I början av den andra halvleken utökade Amanda Berglund sin målskörd och gjorde 3-1 till Själevads IK. Kramfors Alliansen gav dock inte upp och Johanna Byström reducerade till 2-3 i den 51:a minuten. Men Själevads IK höll huvudet kallt och Josefin Larsson satte sitt andra mål i matchen i den 66:e minuten för att öka på ledningen. Marielle Nordlander avslutade målfesten för Själevads IK med sitt 2-5-mål i den 81:a minuten.

Kramfors Alliansen försökte komma tillbaka men lyckades inte få ytterligare bollen i mål. Matchen slutade därmed 2-5 till Själevads IK.