Match i Division 1 Norrland, damer 2018
Matchstart: 2018-05-06 kl 16:00
Arena: Skyttis IP
Publik: 56

Matchen mellan Domsjö IF och Infjärdens SK på Skyttis IP var en riktig rysare som slutade i en dramatisk seger för Infjärdens SK med 3-4. Inför 56 åskådare, däribland domaren Anastasia Oberlauf Poopuu och assisterande domare Andrea Collén och Anna Hörnström, bjöd lagen på en spännande match.

Det var Infjärdens SK som tog ledningen redan efter 19 minuter genom Ida Sundqvist, men Domsjö IF svarade snabbt genom Kelli Francine Zickert som kvitterade till 1-1. Infjärdens SK återtog ledningen strax innan halvtid genom ännu en träff av Ida Sundqvist, och halvtidsresultatet var således 1-2 till bortalaget.

I den andra halvleken ökade Infjärdens SK på sin ledning genom ett mål av Cajsa Hedlund, men Domsjö IF gav inte upp och reducerade till 2-3 genom Ida Sundström. Kelli Francine Zickert blev sedan tvåmålsskytt när hon kvitterade till 3-3, men i sista minuten lyckades Infjärdens SK göra det avgörande målet genom Cajsa Hedlund och säkra segern med 3-4.

En händelserik match med många mål och spänning ända in i slutsekunderna. Publiken bjöds verkligen på underhållning denna söndagseftermiddag på Skyttis IP.