Kramfors Alliansen - Infjärdens SK 3 - 2

Kramfors Alliansen - Infjärdens SK (3 - 2)
Match i Division 1 Norrland, damer 2018
Matchstart: 2018-05-26 kl 14:00
Arena: Kramfors IP A-plan
Publik: 102

Det var en spännande match mellan Kramfors Alliansen och Infjärdens SK på Kramfors IP A-plan i Division 1 Norrland för damer. Infjärdens SK tog ledningen efter endast åtta minuter genom Malin Holm, och ökade på sin ledning till 2-0 genom ett självmål i den 29:e minuten.

Kramfors Alliansen gav dock inte upp och reducerade till 2-1 genom Tuva Stattin i den 35:e minuten. Andra halvlek började starkt för hemmalaget när Johanna Byström kvitterade till 2-2 i den 56:e minuten. Sedan tog de ledningen för första gången i matchen när Byström gjorde sitt andra mål i den 70:e minuten, vilket också blev matchens sista mål.

Matchen fortsatte med flera byte och viss spänning men Kramfors lyckades hålla undan och säkra en viktig seger på hemmaplan. Domaren Michaela Backlund höll en bra disciplin under matchen och publiksiffran hamnade på 102 åskådare.

Med en slutresultat på 3-2 till Kramfors Alliansen, var det en väl kämpad match från båda lagen där hemmalaget lyckades ta tre viktiga poäng.