Match i Division 1 Norrland, damer 2018
Matchstart: 2018-06-16 kl 16:00
Arena: Själevads IP A-Plan
Publik: 127

Matchen mellan Själevads IK och Notvikens IK på Själevads IP A-Plan blev en jämn och spännande tillställning inför en publiksiffra på 127 åskådare.

Det var Notvikens IK som tog ledningen i den 28:e minuten när Alva Rosén snyggt avslutade och satte 0-1 för bortalaget. Själevads IK kämpade för att komma tillbaka in i matchen men Notvikens försvar stod emot väl.

I den 37:e minuten fick Lina Finnholm en varning för Notvikens IK och spelet blev mer intensivt ju längre matchen led. Båda lagen gjorde flera spelarbyten i hopp om att kunna skapa fler chanser framåt.

Trots flera försök från Själevads IK lyckades de inte kvittera och matchen slutade 0-1 till Notvikens IK. En viktig trepoängare för bortalaget som därmed kunde ta med sig segern hem.