Matchstart: 2018-08-25 kl 13:00
Arena: Electrolux Home Arena
Publik: 148

Matchreferat:

Det var en spännande match mellan Sunnanå SK och IFK Östersund som spelades på Electrolux Home Arena inför en publik på 148 personer. Domaren Edvin Sundkvist höll i matchen tillsammans med assisterande domare Per Wikström och Alvin Gustafsson.

IFK Östersund tog ledningen i den 22:a minuten genom Hanna Eriksson, men Sunnanå SK svarade snabbt tillbaka med två mål av Lova Andersson i den 27:e och 30:e minuten. Wilma Vidmark ökade sedan ledningen till 3-1 i den 33:e minuten innan Caroline Loman gjorde 4-1 för Sunnanå SK i den 51:a minuten.

IFK Östersund försökte komma tillbaka och reducerade genom Elisabeth Appelqvist i den 70:e minuten. Molly Mårtensson gjorde det nervöst för Sunnanå SK genom att göra 4-3 i den 82:a minuten, men Sunnanå lyckades hålla undan och säkra segern.

Matchen bjöd på mycket action och flera målchanser för båda lagen. Sunnanå SK visade prov på en stark kämpainsats och höll emot trots en press från IFK Östersund mot slutet av matchen. Efter en spännande tillställning kunde Sunnanå SK till slut fira segern med 4-3.