Match i Division 1 Norrland, damer 2018
Matchstart: 2018-08-25 kl 14:00
Arena: Umeå Energi Arena SOL
Publik: 87

Matchen mellan Team TG FF och Själevads IK på Umeå Energi Arena SOL blev en målrik tillställning med totalt tio mål.

Det var Team TG FF som tog ledningen redan i den fjärde minuten när Moa Sjöström satte dit bollen. Men Själevads IK kvitterade snabbt genom Marielle Nordlander i den åttonde minuten, innan de även tog ledningen i den 13:e minuten genom Amanda Berglund.

Team TG FF kom tillbaka och Moa Sjöström kvitterade igen i den 20:e minuten innan Emma Åström och Alicia From gav hemmalaget en 4-2 ledning innan paus.

I den andra halvleken utökade Team TG FF sin ledning med ytterligare två mål genom Karolina Rinnau Widding och Ida Mathiasson. Själevads IK reducerade till 5-3 genom Klara Nyberg, men Ida Mathiasson fullbordade sitt hattrick och Team TG FF vann till slut med 7-3.

Publiken på plats fick se en underhållande match med mycket målchanser och bra spel från båda lagen. Domaren Anja Collén höll i en bra match och Team TG FF kunde till slut fira en välförtjänt seger inför hemmapubliken.