Match i Division 1 Norrland, damer 2019
Matchstart: 2019-04-27 kl 13:00
Arena: NP3 Arena
Publik: 127

Det var en spännande och målrik match mellan Selånger FK och Härnösands SK på NP3 Arena. Publiken på 127 personer fick se Härnösands SK ta ledningen redan i den åttonde minuten genom Linnea Strand, som satte bollen i nätet och gjorde det till 0-1.

Selånger FK fick en spelare varnad i den tionde minuten när Ella Zetterberg drog på sig ett gult kort. Bara två minuter senare utökade Härnösands SK sin ledning till 0-2 genom Emelie Vesterlund, som satte dit en frispark.

Selånger FK gav dock inte upp och i den 23:e minuten reducerade Emmie Björklund till 1-2. Innan halvtid lyckades hon även göra sitt andra mål i matchen och kvittera till 2-2.

I halvtid gjordes det ett par byte från båda lagen. Härnösands SK tog återigen ledningen i den 71:a minuten genom ännu ett frisparksmål av Emelie Vesterlund, vilket gjorde det till 2-3. I den 86:e minuten utökade Härnösands SK sin ledning till 2-4 genom Alma Davis.

Selånger FK gav inte upp och Jennifer Larsson lyckades reducerade till 3-4 bara några minuter senare. Trots en stark avslutning från Selånger FK lyckades de inte hämta in försprånget och matchen slutade 3-4 till Härnösands SK. En välspelad match med underhållande fotboll för publiken på NP3 Arena.