Match i Division 1 Norrland, damer 2019
Matchstart: 2019-05-30 kl 13:00
Arena: Selånger IP
Publik: 49

Matchen mellan Selånger FK och Luleå SK på Selånger IP började med en stark inledning från gästande laget. Det dröjde inte länge förrän Moa Blomquist satte dit bollen och gav Luleå SK ledningen med 1-0 i den 25:e minuten.

Andra halvlek inleddes med samma ton från Luleå SK, och i den 52:a minuten ökade Moa Blomquist på sin målskörd och gjorde det 2-0 till bortalaget. Bara fem minuter senare fullbordade hon sitt hat trick och satte bollen i nättaket för att ge Luleå SK en 3-0 ledning.

Selånger FK gjorde flera byte i ett försök att ändra på spelet, men det var Luleå SK som fortsatte att dominera matchen. I den 73:e minuten utökade Charlotte Forsberg ledningen med 4-0 för gästande laget.

Selånger gav dock inte upp och kämpade på till den sista minuten. I övertid lyckades Angelica Lindholm Forsell reducerade för hemmalaget och matchen slutade 1-4 till Luleå SK.

Domaren Michael Lie hade full koll på spelet och delade ut varningar till Elin Engström och Charlotte Forsberg från Luleå SK. Publiksiffran var låg med endast 49 åskådare på plats för att se matchen.

Luleå SK visade sin dominans och tog med sig tre poäng från Selånger IP i denna division 1 Norrland match.