Match i Division 1 Norrland, damer 2019
Matchstart: 2019-06-30 kl 12:00
Arena: Glysis Sparbanken Arena
Publik: 85

Matchen mellan IF Team Hudik och Luleå SK i Division 1 Norrland, damer, spelades på Glysis Sparbanken Arena inför en publik på 85 personer. Domare för matchen var Michaela Backlund, assisterad av Mats Eriksson och Ali Alemi.

Det var en jämn match där Luleå SK tog ledningen i den 38:e minuten genom Charlotte Forsberg. I halvtid gjorde IF Team Hudik ett byte där Sofie Wixner kom in istället för Mathilda Gustafsson.

I den 77:e minuten lyckades IF Team Hudik kvittera genom Malin Jonsson, som nickade in bollen i mål. Men glädjen blev kortvarig då Luleå SK återtog ledningen endast sex minuter senare genom Elin Engström, som satte 2-1 för bortalaget.

Matchen slutade sedan 1-2 till fördel för Luleå SK, men inte utan spänning och chanser åt båda håll. En viktig seger för Luleå SK som tar med sig tre poäng hem från Hudiksvall.