Match i Division 1 Norrland, damer 2019
Matchstart: 2019-09-21 kl 14:00
Arena: Selånger IP
Publik: 65

Selånger FK mötte IF Team Hudik i en spännande match på Selånger IP inför en publik på 65 personer. Domare Katrin De Boer höll i pipan med assistans från Ismet Altuntas och Albin Eriksson.

Det var Selånger FK som tog ledningen i den 40:e minuten genom Linn Jonsson, och ställningen var 1-0 till hemmalaget i halvtid. IF Team Hudik gjorde två byte i halvtid, vilket gav resultat då Caroline Andersson kvitterade till 1-1 i den 48:e minuten.

Selånger FK återtog ledningen i den 62:a minuten genom Angelica Lindholm Forsell, men IF Team Hudik gav inte upp. I den 76:e minuten lyckades de kvittera ännu en gång, denna gång genom Litéa Karlsson.

Spelet var jämnt och spänningen låg i luften när Angelica Lindholm Forsell fick en varning i den 85:e minuten. Men det var Jennifer Larsson som blev matchhjälte för Selånger FK då hon avgjorde matchen med sitt mål i den 88:e minuten, och slutresultatet blev 3-2 till Selånger FK.

En hårt kämpad seger för Selånger FK som nu tar tre viktiga poäng i tabellen, medan IF Team Hudik kämpade tappert men lämnade planen utan några poäng denna gång. En spännande match mellan två lag som gav allt på planen.