IF Team Hudik - Notvikens IK DFF (0 - 5)
Match i Division 1 Norrland, damer 2019
Matchstart: 2019-09-28 kl 14:00
Arena: Glysis Sparbanken Arena
Publik: 88

Matchen mellan IF Team Hudik och Notvikens IK DFF på Glysis Sparbanken Arena började på ett intensivt sätt. Redan i den 13:e minuten tog Notvikens ledningen genom Anna Nilsson, och bara fem minuter senare ökade de sin ledning till 2-0 genom Klara Grahn. IF Team Hudik kämpade för att komma tillbaka, men det var Notvikens som dominerade matchen.

I den 25:e minuten gjorde Linnea Tiensuu sitt lag's tredje mål, vilket gav dem en 3-0 ledning inför halvtid. I pausen gjorde Notvikens ett byte och förstärkte sitt lag ytterligare.

Andra halvlek fortsatte i samma stil, med Notvikens som det mer dominerande laget. I den 70:e minuten gjorde Ida Bernsten sitt första mål för dagen och utökade ledningen till 4-0. IF Team Hudik försökte trycka på för en reducering, men Notvikens fortsatte att vara starka.

Ida Bernsten blev matchens hjälte när hon gjorde sitt andra mål i den 85:e minuten och fastställde slutresultatet till 5-0 till Notvikens IK DFF. Matchen avslutades med en klar seger för bortalaget, medan IF Team Hudik tvingades acceptera sitt nederlag.