Trelleborgs FF - Hittarps IK (2 - 0)
Match i Division 1 Södra Götaland, damer 2019
Matchstart: 2019-04-18 kl 19:00
Arena: Vångavallen, Trelleborg A-plan

Matchen mellan Trelleborgs FF och Hittarps IK inleddes på Vångavallen en kylig torsdag kväll inför en publiksiffra på noll personer. Båda lagen låg tätt i tabellen inför matchen, med Trelleborgs FF på tredje plats och Hittarps IK på fjärde plats i Division 1 Södra Götaland för damer.

Det dröjde inte länge innan hemmalaget Trelleborgs FF tog ledningen i matchen. I den 28:e minuten lyckades Caroline Williamsdotter göra målet till 1-0 för sitt lag. Efter målet följde några intensiva byten på båda sidor för att försöka påverka spelet.

I den 45:e minuten gjorde Trelleborgs FF ett byte där Sally le Grand klev in på planen istället för Viktoria Persson. Detta byte verkade ge resultat då Emma Nilsson kunde öka på Trelleborgs ledning till 2-0 i den 88:e minuten.

Matchen slutade därmed 2-0 till Trelleborgs FF, vilket innebar att de tog tre viktiga poäng och behöll sin placering i tabellen. Hittarps IK fick åka hem utan att ha lyckats göra mål, trots några chanser under matchen. Domaren Pavel Aziz ledde matchen på ett bra sätt och höll koll på spelet tills slutsignalen ljöd på Vångavallen.