Färjestadens GOIF - Växjö DFF Akademi 2 - 1

Färjestadens GOIF - Växjö DFF Akademi (2 - 1)
Match i Division 1 Södra Götaland, damer 2019
Matchstart: 2019-04-27 kl 14:00
Arena: Tallhöjdens IP 1, Färjestaden
Publik: 30

Matchen mellan Färjestadens GOIF och Växjö DFF Akademi inleddes på Tallhöjdens IP 1 en lördag eftermiddag inför en publik på 30 personer. Domaren Woriya Dodkanlou höll i matchens ledning, assisterad av Christer Nilsson och Jörgen Tagesson.

Det var Färjestadens som tog ledningen i matchen redan i den åttonde minuten när Ofelia Medhammar satte dit bollen och gjorde 1-0. Men Växjö DFF Akademi kämpade på och i den tjugonde minuten lyckades Mimmi Strömgren kvittera till 1-1.

I andra halvlek visade Färjestadens att de verkligen ville vinna och i den åttionde minuten gjorde Ofelia Medhammar sitt andra mål för dagen och satte siffrorna till 2-1 till hemmalaget.

Även om Växjö DFF Akademi försökte att komma tillbaka in i matchen så lyckades de inte få in något mål till och matchen slutade med en seger för Färjestadens GOIF med 2-1.

Efter matchen låg Färjestadens kvar på tredje plats i tabellen medan Växjö DFF Akademi fortfarande låg näst sist. En välspelad match som bjöd på spänning ända fram till slutsignalen.