Lörby IF - Dösjöbro IF (1 - 4)
Match i Division 1 Södra Götaland, damer 2019
Matchstart: 2019-05-25 kl 13:00
Arena: Lörby Park 1

Matchen mellan Lörby IF och Dösjöbro IF i Division 1 Södra Götaland, damer blev en enkel seger för bortalaget med resultatet 1-4. Matchen startade på lördag eftermiddag på Lörby Park 1 inför en publik på noll personer.

Det var Dösjöbro IF som tog ledningen redan i den 14:e minuten när Julia Lennartsson hittade nätet. Bara tretton minuter senare dubblade Melina Skarström ledningen för bortalaget. Innan halvtidsvilan lyckades även Em Lundström göra mål och skickade Dösjöbro IF till pausvila med en 3-0 ledning.

I halvtid gjorde Lörby IF två byte för att försöka vända matchen, men det var Dösjöbro IF som fortsatte att dominera. Julia Lennartsson satte sitt andra mål för dagen i den 89:e minuten och såg till att bortalaget hade en 4-0 ledning. Trots ett tröstmål från Maja Lundgren för Lörby IF i den 90:e minuten var det Dösjöbro IF som tog hem segern med 4-1.

Domaren Maja Nyberg höll spelet under kontroll under hela matchen och assisterande domarna Henrik Askander och Christopher Sandgren bidrog till en rättvis matchbild. Efter en imponerande insats från Dösjöbro IF gick de därifrån med tre poäng och Lörby IF fick se sig besegrade på hemmaplan.