Lörby IF - Eskilsminne IF (0 - 3)
Match i Division 1 Södra Götaland, damer 2019
Matchstart: 2019-06-08 kl 14:00
Arena: Lörby Park 1

Matchen mellan Lörby IF och Eskilsminne IF slutade med en klar seger för bortalaget Eskilsminne med 0-3. Matchen spelades på Lörby Park 1 inför en publik på noll personer.

Eskilsminne tog ledningen redan efter tre minuter då Lovisa Ohlander satte bollen i nätet. Nova Karlsson ökade sedan på ledningen till 0-2 efter 15 minuters spel.

I den första halvleken gjorde Eskilsminne ett byte när Filippa Karlsson kom in istället för Jasmine Hansen. Lörby försökte sätta press på Eskilsminne men hade svårt att komma igenom försvaret.

I den andra halvleken gjorde Eskilsminne sitt tredje mål genom Nova Karlsson och säkrade därmed segern.

Matchen präglades av ett par byten från båda lagen, bland annat bytte Lörby in Ida Almgren i halvtid. Trots en del varningar mot Eskilsminne, bland annat mot Emma Petrovic och Hanna Hallström, kunde de hålla undan och ta med sig tre poäng hem.

En klar seger för Eskilsminne IF med 0-3 och en stark insats av laget.