Karlskrona FF - Växjö DFF Akademi (1 - 2)
Match i Division 1 Södra Götaland, damer 2019
Matchstart: 2019-06-29 kl 14:00
Arena: Hästö IP 1
Publik: 66

Matchen mellan Karlskrona FF och Växjö DFF Akademi på Hästö IP 1 bjöd på spänning och intensivt spel inför en publik på 66 personer.

Det var Växjö DFF Akademi som tog ledningen redan i den 9:e minuten genom Mimmi Strömgren, som satte bollen i nätet bakom Karlskrona FF:s målvakt. Karlskrona kunde dock kvittera i den 23:e minuten genom Ida Allander, som nickade in bollen efter en hörna.

I den andra halvleken var det återigen Växjö DFF Akademi som tog ledningen, denna gång genom Tilde Johansson i den 56:e minuten. Trots flera farliga chanser från båda lagen lyckades inget lag få in fler bollar i nätet och matchen slutade 1-2 till Växjö DFF Akademi.

Växjö DFF Akademis Erika Elg Viktor drog på sig en varning i den 80:e minuten, men det påverkade inte resultatet. Domaren Hassan Al-Saqr höll en bra kontroll på spelet med assistans från de assisterande domarna Denis Sabani och Amro Alhezwani.

Det var en jämn och spännande match där Växjö DFF Akademi till slut kunde ta med sig tre poäng hem efter en stark insats på planen. Karlskrona FF får ladda om inför nästa match och arbeta vidare med lagkemin för att stärka sitt spel.