Lörby IF - Karlskrona FF (0 - 2)
Match i Division 1 Södra Götaland, damer 2019
Matchstart: 2019-08-03 kl 13:00
Arena: Lörby Park 1

Karlskrona FF vann med 2-0 på bortaplan mot Lörby IF i en Division 1 Södra Götaland-match på Lörby Park 1. Den första halvleken var chansfattig med ett fåtal farliga målchanser för båda lagen men det var Karlskrona som tog ledningen i den 9:e minuten genom Lone Adolfsson Strenius. Lörby försökte att kvittera men Karlskrona stod emot och ägde större delen av matchen.

I den andra halvleken fortsatte Karlskrona att dominera och Miranda Fagerdal ökade på Karlskronas ledning i den 80:e minuten med ett välplacerat skott som gick in i det högra hörnet. Lörby kämpade för att komma tillbaka och bytte in Vilma Holm och Agnes Hammarlund men det hjälpte inte. Karlskrona kontrollerade matchen och vann till slut med 2-0.

Domaren Isabelle Svensson och hennes assisterande domare Jimmy Christiansson och Ida Lörup dömde matchen på ett mycket bra sätt. Publiksiffran var 0 eftersom matchen spelades utan publik på grund av restriktioner kopplade till Covid-19.