Match i Division 2 Mellersta Norrland, damer 2023
Matchstart: 2023-05-17 kl 19:30
Arena: Norrmontage Arena
Publik: 25

Det var en intensiv och målrik match mellan Järpens IF DAM och Frösö IF Dam på Norrmontage Arena. Matchen startade jämnt med båda lagen försökte skapa chanser framåt. Det var Järpens IF DAM som tog ledningen i den 25:e minuten genom Karolin Edfalk. Ett vackert mål som tände upp publiken på läktaren.

Strax innan halvlek fick Ella Moback från Järpens IF DAM en varning av domaren Marcus Noterius. Trots detta lyckades Frösö IF Dam kvittera i den 42:a minuten genom ett självmål från Järpens IF DAM.

I den andra halvleken var det Frösö IF Dam som tog ledningen genom Anja Gryckdal i den 53:e minuten. Men Järpens IF DAM gav inte upp och lyckades kvittera igen genom Frida Persson Kjellgren i den 59:e minuten. Matchen var nu mycket spännande och båda lagen kämpade för att ta ledningen.

Det var till slut Frösö IF Dam som lyckades göra det avgörande målet i den 82:a minuten genom Tilla Lindman Albertsson. Trots försök från Järpens IF DAM att komma tillbaka kunde de inte hitta nätet igen och matchen slutade 2-3 till fördel för Frösö IF Dam.

Med endast 25 åskådare på plats var det en intensiv och spännande match som bjöd på många målchanser och vackra mål. Domaren Marcus Noterius och assisterande domarna Franck Mpoyi och Anton Ehn hade fullt upp med att hålla koll på spelet men matchen flöt på utan större incidenter. Grattis till Frösö IF Dam för segern och Järpens IF DAM får ladda om inför nästa match i Division 2 Mellersta Norrland, damer.