Match i Division 2 Mellersta Norrland, damer 2023
Matchstart: 2023-09-02 kl 14:00
Arena: Högslättens IP
Publik: 78

Härnösands SK tog emot IFK Timrå Dam på Högslättens IP i en spännande match i Division 2 Mellersta Norrland. Inför en publik på 78 personer blåste domaren Anna Hörnström igång matchen klockan 14:00 på lördagseftermiddagen.

Matchen började jämnt där båda lagen hade svårt att ta tag i spelet. Men i den sjätte minuten fick Härnösands SK en chans och tog den. Klara Bergman stod framför mål och satte bollen snyggt i nätet, 1-0 till Härnösands SK.

IFK Timrå Dam fortsatte att pressa och i den 26:e minuten fick de sin utdelning när Freja Tengqvist satte en fin boll i mål, 1-1.

IFK Timrå Dam fortsatte att spela bra och i den 37:e minuten var det dags igen. Klara Berglund satte bollen i nätet och gjorde sitt andra mål för dagen, 1-2 till IFK Timrå Dam.

I den andra halvleken fortsatte IFK Timrå Dam att dominera och i den 67:e minuten ökade de på sin ledning. Evilla Udd satte bollen bakom målvakten och det stod nu 1-3 till IFK Timrå Dam.

Matchen var redan avgjord men IFK Timrå Dam ville ha mer och i den 71:a minuten var det dags igen. Malin Forslund satte bollen i mål och det stod nu hela 1-4 till IFK Timrå Dam.

Matchen slutade 1-4 till IFK Timrå Dam som visade sin styrka både i försvar och anfall. Nästa match för Härnösands SK är på bortaplan mot Bollsta IK medan IFK Timrå Dam tar emot Alnö IF hemma på Timrå IP.