Frösö IF Dam - Heffnersklubban BK 2 1 - 1

Frösö IF Dam - Heffnersklubban BK 2 (1 - 1)
Match i Division 2 Mellersta Norrland, damer 2023
Matchstart: 2023-09-03 kl 13:00
Arena: Länsförsäkringar AC 1
Publik: 76

På söndagseftermiddagen möttes Frösö IF Dam och Heffnersklubban BK 2 på Länsförsäkringar AC 1 inför en publik på 76 personer. Domaren Ahmad Rezai höll i pipan och assisterades av Fredrik Essvall och Felix Karlsson.

Redan efter fyra minuter tog hemmalaget ledningen genom Saga Biörklund, som hittade nätmaskorna och skickade Frösö IF Dam till en 1-0 ledning. Spänningen höll i sig och båda lagen kämpade för att utöka eller kvittera under resten av matchen.

Det dröjde ända fram till den 81:a minuten innan nästa mål föll. Den här gången var det Heffnersklubban BK 2 som kunde slå tillbaka och kvittera till 1-1 genom Fanny Selin. Trots flera försök från båda lagen stod sig resultatet matchen ut och lagen delade på poängen.

Efter matchen ligger Frösö IF Dam kvar näst sist i tabellen medan Heffnersklubban BK 2 håller sig på plats 7. En händelserik match som visade på kämpaglöd och vilja från båda lagen.