Heffnersklubban BK 2 - Kramfors Alliansen 5 - 2

Heffnersklubban BK 2 - Kramfors Alliansen (5 - 2)
Match i Division 2 Mellersta Norrland, damer 2023
Matchstart: 2023-09-17 kl 15:00
Arena: HK Vallen 1
Publik: 29

Heffnersklubban BK 2 tog en övertygande seger när de mötte Kramfors Alliansen på HK Vallen 1 i en spännande match i Division 2 Mellersta Norrland för damer. Med en imponerande start på matchen tog Heffnersklubban ledningen redan i den 25:e minuten när Julia Dahlén prickade in bollen i mål. Bara fem minuter senare utökade Jazmine Ben Naceur ledningen till 2-0 för hemmalaget. Agnes Parhammar ökade sedan på ledningen till 3-0 i den 38:e minuten.

Kramfors Alliansen lyckades dock reducera genom Malin Henriksson och målet stod 3-1 inför halvtidsvilan. Men Heffnersklubban var inte nöjda och Jazmine Ben Naceur gjorde sitt andra mål i matchen strax före halvtidens slut, vilket innebar att hemmalaget ledde med 4-1.

Andra halvlek började på bästa sätt för Heffnersklubban när Ester Johansson ökade ledningen till 5-1 direkt i den 46:e minuten. Trots det gav inte Kramfors Alliansen upp och Sofie Selinder Åkerlund lyckades reducera till 5-2 i den 65:e minuten. Men det räckte inte för bortalaget och matchen slutade 5-2 till Heffnersklubban BK 2.

Efter segern ligger Heffnersklubban BK 2 nu på plats 6 i tabellen medan Kramfors Alliansen ligger på plats 7. En publik på 29 personer fick se ett underhållande möte mellan lagen som bjöd på både mål och spänning på planen. Domaren Nicklas Dyrén och de assisterande domarna Nils Borgström och Yonis Abdirisak Mohamed höll ordning på spelet och matchen kunde spelas utan incidenter.