Rimforsa IF - Vimmerby IF (3 - 10)
Match i Division 2 Nordöstra Götaland, damer 2022
Matchstart: 2022-05-08 kl 17:00
Arena: Åsundavallen

Matchen mellan Rimforsa IF och Vimmerby IF på Åsundavallen blev en målrik historia med 13 mål totalt. Det var Vimmerby IF som tog ledningen redan efter en minut genom Stina Kägu Bragsjö, men Rimforsa IF svarade snabbt tillbaka med mål av Joyrein Avergas och Ea Wessén vilket gjorde att de ledde med 2-1 efter 15 minuter.

Vimmerby IF återtog dock kommandot och gjorde fyra mål på de sista 15 minuterna av första halvlek, varav ett självmål av Rimforsa IF. Andra halvlek fortsatte i samma mönster med mål från Vimmerby IF genom Nathalie Johansson, Frida Pöder och Tyra Andersson vilket ledde till en imponerande 10-2 ledning.

Nathalie Johansson fortsatte att vara i målprotokollet med ytterligare två mål, inklusive ett nickmål, innan Tyra Andersson satte spiken i kistan med sitt andra mål för matchen och fastställde slutresultatet till 10-3.

Trots en kämpainsats från Rimforsa IF kunde de inte matcha Vimmerby IF:s starka offensiv och fick se sig besegrade på hemmaplan inför en publik på noll personer. Domaren Johan Nordlander höll i taktpinnen på ett säkert sätt och höll matchen under kontroll tillsammans med assistentdomarna Carlo Schuiling och Roy Lindhout.