Rimforsa IF - Linköping BK Tinnis (1 - 2)
Matchstart: 2022-05-22 kl 17:00
Arena: Åsundavallen
Publik: 100

I en spännande match på Åsundavallen mellan Rimforsa IF och Linköping BK Tinnis var det gästande laget som drog det längsta strået och kunde ta med sig tre poäng hem.

Matchen började jämnt och det dröjde inte länge innan Linköping BK Tinnis tog ledningen genom ett straffmål av Ella Gårdman i den sjätte minuten. Rimforsa IF kämpade på och lyckades kvittera genom Ea Wessén i den 18:e minuten.

Andra halvlek fortsatte i samma intensiva tempo och det var Linköping BK Tinnis som återtog ledningen efter ett mål av Hanna Begabriel i den 66:e minuten. Trots försök att komma tillbaka lyckades inte Rimforsa IF få in en kvittering och matchen slutade 1-2 till bördan av Linköping BK Tinnis.

En spännande match som bjöd på många chanser och en hel del gula kort av domaren Yahye Abdiasis Siyad. Publiken på Åsundavallen fick verkligen valuta för pengarna när lagen gjorde allt för att ta hem segern.