Hjulsbro IK - Svärtinge SK (0 - 2)
Match i Division 2 Nordöstra Götaland, damer 2022
Matchstart: 2022-06-05 kl 19:00
Arena: UCS Arena

I en spännande match mellan Hjulsbro IK och Svärtinge SK på UCS Arena stod Svärtinge SK som segrare med 2-0.

Matchen inleddes intensivt och redan efter 10 minuter tog Svärtinge ledningen genom Emilia Stjerna, som kliniskt satte dit bollen efter ett fint anfall. Hjulsbro försökte att komma tillbaka in i matchen men hade svårt att skapa farliga chanser framåt.

I den 18:e minuten utökade Svärtinge sin ledning genom Hanna Arosin, som med ett distansskott satte bollen i mål och satte sitt lag i en bekväm position. Hjulsbro försökte att pressa på för en reducering men Svärtinge SK:s försvar stod stabilt och höll undan för hemmalagets anfall.

Domaren Rasmus Billenius blåste sedan av matchen och Svärtinge SK kunde fira en viktig seger på bortaplan. Publiken, dock med en siffra av noll på grund av restriktioner, fick se en underhållande match där Svärtinge SK visade prov på effektivitet och stabilt försvarsspel.