Svärtinge SK - Linköping BK Tinnis 4 - 0

Svärtinge SK - Linköping BK Tinnis (4 - 0)
Match i Division 2 Nordöstra Götaland, damer 2022
Matchstart: 2022-08-21 kl 17:30
Arena: Billbäcks Arena
Publik: 45

I en spännande match mellan Svärtinge SK och Linköping BK Tinnis på Billbäcks Arena visade hemmalaget upp en imponerande prestation och vann övertygande med 4-0.

Matchen inleddes intensivt och redan i den sjunde minuten tog Svärtinge SK ledningen genom Alicia Drott, som satte dit bollen efter ett fint anfall. Linköping BK Tinnis försökte sätta press på hemmalaget, men Svärtinge SK höll tätt bakåt och fortsatte att hota framåt.

I den 33:e minuten utökade Svärtinge SK sin ledning till 2-0 genom Tilde Nilsson, som visade klass framför mål. Linköping BK Tinnis försökte komma tillbaka in i matchen, men Svärtinge SK höll en stark defensiv och höll sitt försprång.

I den andra halvleken fortsatte Svärtinge SK att dominera och i den 54:e minuten gjorde Emilia Stjerna 3-0 till hemmalaget med ett vasst skott. Linköping BK Tinnis försökte komma tillbaka, men Svärtinge SK visade ingen nåd och fortsatte att göra mål.

I den 84:e minuten satte Emma Johansson dit 4-0 för Svärtinge SK och säkrade tre poäng för sitt lag. Matchen avslutades med en övertygande seger för hemmalaget inför 45 entusiastiska åskådare på plats.

Domaren Kenneth Bjurström höll ett gott öga på matchen med assistans från Amra Muratagic och Enis Muratagic, och såg till att matchen spelades på ett fair sätt. Efter en spännande och underhållande match kunde Svärtinge SK fira en övertygande seger och tre viktiga poäng i Division 2 Nordöstra Götaland, damer.