Lindö FF - Hjulsbro IK (4 - 0)
Match i Division 2 Nordöstra Götaland, damer 2022
Matchstart: 2022-08-28 kl 15:30
Arena: Fastighetsteknik Arena

I söndagens match mellan Lindö FF och Hjulsbro IK på Fastighetsteknik Arena var det Lindö som stod som segrare med hela 4-0.

Redan i den sjätte minuten tog Lindö ledningen genom Hanna Lindahl, som tryckte in bollen i mål efter en fin passning. Hjulsbro försökte komma tillbaka in i matchen, men det var Lindö som var det starkare laget under hela matchen.

I den 57:e minuten utökade Lindö sin ledning till 2-0 genom Linnéa Jaktfalk, och bara några minuter senare satte My Malmström sitt mål till 3-0.

Mot slutet av matchen lyckades även Maja Ödman sätta dit bollen för Lindö och fastställa slutresultatet till 4-0.

Det var en match där Lindö dominerade spelet och visade upp ett effektivt anfallsspel. Hjulsbro försökte kämpa sig tillbaka in i matchen, men fick till slut ge sig mot ett starkare Lindö.