Match i Division 2 Nordöstra Götaland, damer 2022
Matchstart: 2022-09-25 kl 15:30
Arena: Fastighetsteknik Arena
Publik: 50

Matchen mellan Lindö FF och Vimmerby IF på Fastighetsteknik Arena bjöd på en spännande tillställning inför en publik på 50 personer. Domaren Ahmed Al-Rubaye höll i taktpinnen tillsammans med assisterande domare Jan Hanna och Casper Dure.

Det var Vimmerby IF som tog ledningen i matchen efter 22 minuter genom en snygg fullträff av Nathalie Johansson. Lindö FF svarade dock snabbt och kvitterade genom Ebba Pettersson i den 29:e minuten.

Mot slutet av första halvleken drog Nathalie Johansson på sig en varning, men det hindrade henne inte från att återigen ge Vimmerby ledningen i början av den andra halvleken.

Nathalie Johansson fortsatte att vara i rampljuset när hon även satte dit sitt tredje mål i matchen och fullbordade sitt hat trick i den 70:e minuten, vilket också blev matchens sista mål.

Lindö FF försökte att komma tillbaka in i matchen och ansträngde sig hårt, men Vimmerby IF höll undan och säkrade en viktig seger med resultatet 1-3.

I slutskedet av matchen drog även en spelare från Lindö FF på sig en varning, vilket symboliserade lagets frustration över att inte kunna komma ikapp i matchen.

Vimmerby IF kunde därmed fira en välförtjänt seger och tre viktiga poäng i Division 2 Nordöstra Götaland, damer.