Vimmerby IF - Linköping BK Tinnis 11 - 1

Vimmerby IF - Linköping BK Tinnis (11 - 1)
Match i Division 2 Nordöstra Götaland, damer 2022
Matchstart: 2022-10-01 kl 15:00
Arena: Arena Ceosvallen, Vimmerby
Publik: 132

Vimmerby IF tog emot Linköping BK Tinnis på hemmaplan i en spännande match i Division 2 Nordöstra Götaland för damer. Matchen inleddes med högt tempo och redan i den tredje minuten tog hemmalaget ledningen genom Nathalie Johansson. Vimmerby fortsatte att dominera och ökade på ledningen genom mål från Frida Pöder, Emmy Karlsson och ytterligare två mål från Johansson.

I den andra halvleken fortsatte Vimmerby att visa upp sitt målskytte när Pöder fullbordade sitt hattrick och Stina Kägu Bragsjö också bidrog med två mål. Linköping BK Tinnis lyckades dock reducera genom ett självmål och var nära att få in en straff, men Vimmerbys målvakt stod för en fantastisk räddning.

Matchen avslutades med att Nathalie Johansson fullbordade sitt hattrick och Stina Kägu Bragsjö fastställde slutresultatet till 11-1. Vimmerby IF visade upp en imponerande prestation och säkrade därmed en andraplats i tabellen för säsongen. En publik på 132 personer fick bevittna en underhållande eftermiddag på Arena Ceosvallen i Vimmerby.