Match i Division 2 Norra Svealand, herrar 2013
Matchstart: 2013-04-20 kl 14:00
Arena: Skinnaråsens IP 1
Publik: 148

Akropolis IF vann bortamatchen mot Rotebro IS FF med 2-0 på Skinnaråsens IP 1. Trots att hemmalaget låg i mitten av tabellen och gästande Akropolis IF toppade tabellen, så var det Rotebro som inledde matchen på ett aggressivt sätt. Patrik Ahlund fick en varning i den 37:e minuten efter en tuff tackling.

I den andra halvleken var det gästande Akropolis IF som tog ledningen, när Giannis Tsombos satte bollen i nätet i den 54:e minuten. Rotebro försökte och bytte in Aldin Dibranin, men trots detta lyckades de inte hitta fram till mål.

Under matchens gång hände det flera spelarbyten. Akropolis IF bytte ut Adhavan Rajamohan mot Robin Gabriel Palacios Persson i den 63:e minuten, och 10 minuter senare byttes Zalif Sener ut mot Panagiotis Rampavilas. Rotebro IS FF bytte ut Daniel Hagbo mot Victor Eriksson i den 78:e minuten.

I matchens slutskede var det Akropolis IF som hade det mesta av spelet, vilket resulterade i ytterligare en målskytt. Stefan Silva satte bollen i nätet i den 88:e minuten, och matchen slutade 2-0 till gästande Akropolis IF. Jonas Bäcklund hade varit huvuddomare, med Dragan Markulic och Peter Fridén som assisterande domare. Publiksiffran var 148 personer.