Skiljebo SK - Västerås IK (0 - 0)
Match i Division 2 Norra Svealand, herrar 2013
Matchstart: 2013-05-12 kl 17:00
Arena: Hamre 10

Matchen mellan Skiljebo SK och Västerås IK på Hamre 10 blev en jämn tillställning där båda lagen kämpade för att få med sig tre poäng. Trots flera farliga chanser åt båda håll lyckades ingen av lagen göra mål och matchen slutade 0-0.

Redan i den 13:e minuten fick Västerås IKs Gabriel Medina en varning, vilket indikerade att det skulle bli en tuff match. Skiljebo SK gjorde ett tidigt byte i den 20:e minuten då Marcus Ytter ersatte Simon Lindh. I den 24:e minuten var det dags för Robert Wahlström i Skiljebo att få en varning.

I halvtid gjorde Skiljebo ytterligare två byte, men det hjälpte inte att bryta dödläget på planen. Västerås IK försökte också byta in fräscha ben för att få till ett mål, bland annat i den 64:e minuten när Karl Jonsson kom in istället för Simon Berg.

I den 83:e minuten fick även Västerås IKs Peyman Zarifnejad en varning, vilket tyder på att stämningen var upphetsad på planen. Trots flera kontringar och farliga målchanser lyckades inget av lagen få in bollen i nätet och matchen slutade 0-0.

Efter matchen ligger Skiljebo SK på plats 9 i tabellen medan Västerås IK fortsätter att ligga sist. Trots avsaknaden av mål visade båda lagen upp god kämpainsats och det var en underhållande match för de som följde den.