Match i Division 2 Norra Svealand, herrar 2013
Matchstart: 2013-05-26 kl 15:00
Arena: Akalla Gårds BP 1
Publik: 120

Akropolis IF och Huddinge IF drabbade samman på Akalla Gårds BP 1 i en spännande match. Båda lagen hade mycket att spela för då Huddinge IF ledde serien och Akropolis IF låg på andra plats. Matchen inleddes intensivt och det dröjde inte länge innan hemmalaget Akropolis IF fick en chans att göra mål. I den 44:e minuten kunde 9. Giannis Tsombos sätta 1-0 efter ett fint anfall.

Huddinge IF fortsatte att försöka pressa på, och i den 52:a minuten fick de en straffchans efter en situation i straffområdet. 19. Erido Poli satte iskallt bollen i mål, vilket gav 1-1.

Matchen fortsatte i högt tempo, och båda lagen slet för varje boll. Det blev flera varningar utdelade, såväl som byte av spelare. Men trots flera chanser på båda sidor, så stannade matchen vid 1-1.

Efter matchen är situationen oförändrad i serien, där Huddinge IF leder och Akropolis IF fortsatt ligger på andra plats. Båda lagen kan dock vara nöjda med insatsen, och det återstår att se vad som kommer hända i lagenas kommande matcher.