Match i Division 2 Norra Svealand, herrar 2013
Matchstart: 2013-06-09 kl 16:00
Arena: Alby BP 1
Publik: 210

Matchen mellan Konyaspor KIF och Gamla Upsala SK på Alby BP 1 slutade 0-0 inför en publik på 210 personer. Domaren Pontus Orebrand höll i taktpinnen med assistans från Klas Lindqvist och Ulf Wiberg.

Det var en jämn match där båda lagen hade sina chanser, men inget av dem lyckades få in bollen i mål. I den 57:e minuten fick Gamla Upsala SK:s Henrik Englund en varning efter en tuff tackling.

I den 60:e minuten gjorde båda lagen ett byte, där Sami Fakhouri kom in för Konyaspor KIF istället för Ivan Shamoun Issa, och Philip Mattsson kom in för Gamla Upsala SK istället för Felix Jacobsson.

I den 68:e minuten fick Konyaspor KIF:s Cem Erkol en varning för en hård tackling. Sedan följde fler varningar, där Ashkan Gharagozlou från Gamla Upsala SK fick en i den 77:e minuten och Burak Tütüncü från Konyaspor KIF fick en i den 88:e minuten.

Trots flera chanser åt båda håll lyckades inget av lagen göra mål och matchen slutade därmed 0-0. En välspelad men mållös match där försvarsspelet stod i fokus.