Match i Division 2 Norra Svealand, herrar 2013
Matchstart: 2013-06-15 kl 16:00
Arena: Ljungbergsplanen
Publik: 200

Matchen mellan Kvarnsvedens IK och Skiljebo SK på Ljungbergsplanen började intensivt, med en tidig varning till Skiljebo SKs David Curtolo redan i den 10:e minuten. Men det var Kvarnsvedens IK som tog ledningen efter 13 minuter när Per Fyhr hittade nätet.

Skiljebo SK fick det svårt när de blev reducerade till tio man efter att John Eriksson fick sitt andra gula kort i den 15:e minuten. Trots det lyckades de kvittera genom Karwan Safari på straff i den 67:e minuten och sedan ta ledningen genom Patrik Dandanell i den 73:e minuten.

Kvarnsvedens IK gav dock inte upp och kämpade sig till ett sent kvitteringsmål, när Skiljebo SKs självmål sent in i matchen gjorde det 2-2.

En dramatisk match som slutade oavgjort och där båda lagen fick med sig en poäng. Efter matchen ligger Kvarnsvedens IK på plats 7 i tabellen medan Skiljebo SK fortfarande ligger sist.