Sollentuna FF - Rotebro IS FF (3 - 1)
Match i Division 2 Norra Svealand, herrar 2013
Matchstart: 2013-07-28 kl 16:00
Arena: Sollentunavallen 1

Matchen mellan Sollentuna FF och Rotebro IS FF på Sollentunavallen 1 såg ut att bli en spännande tillställning. Trots att publiken var obefintlig på läktaren, bjöd lagen på underhållande fotboll.

Det var Sollentuna som tog ledningen i matchen efter 24 minuter när Fabakary Sanneh hittade nätet och satte 1-0 till hemmalaget. Bara sex minuter senare utökade David Hedberg ledningen till 2-0 för Sollentuna.

Rotebro gav inte upp och reducerade till 2-1 när Valentin Ponce Bonazzi hittade nätet strax efter det andra målet. Mikei Söderström fick dock en varning för Rotebro efter en tuff tackling.

I den andra halvleken fortsatte Sollentuna att pressa på och Kalle Ramsell satte 3-1 efter 76 minuter, vilket också blev slutresultatet i matchen. Trots ett par byten från båda lagen lyckades inget av dem göra fler mål och matchen slutade 3-1 till Sollentuna FF.

Domaren Augin Melki höll en bra koll på matchen och assisterande domarna Tony Neander och Robert Nellsten bidrog till en rättvis bedömning av spelet. Sollentuna stod som segrare i denna match och tog tre poäng i Division 2 Norra Svealand.