Match i Division 2 Norra Svealand, herrar 2013
Matchstart: 2013-08-31 kl 14:00
Arena: Stadshagens IP 1

Matchreferat:

Karlbergs BK tog emot Västerås IK på Stadshagens IP 1 inför en publik på noll personer. Domaren Jonas Bäcklund började matchen och det var gästande Västerås IK som tog ledningen redan efter två minuter när Gabriel Medina hittade nätet.

Karlbergs BK svarade snabbt med en kvittering i den sjunde minuten genom Oliver Lee Gilford. Sedan tog hemmalaget ledningen när Ruan Carlos Da Silva Cantilio satte 2-1 i den sjuttonde minuten. Måns Sörensen fick en varning för Karlbergs BK i den 21:a minuten.

Efter paus tog Karlbergs BK över matchen och Ruan Carlos Da Silva Cantilio gjorde sitt andra och tredje mål i den 52:a och 57:e minuten, vilket innebar en hat-trick för honom. Daniel Thelin kom in som avbytare för Karlbergs BK i den 57:e minuten.

Västerås IK försökte komma tillbaka in i matchen genom ett byte av Patrik Östlund i den 61:a minuten, men det var Karlbergs BK som fortsatte att dominera. Petter Falkenstrand kom in som avbytare för Karlbergs BK i den 67:e minuten.

Västerås IK reducerade dock i den 87:e minuten genom en straff från Philip Brask, men det räckte inte för att hota Karlbergs BK som vann med 4-2. Efter matchen låg Karlbergs BK på plats 10 i tabellen medan Västerås IK låg på plats 8. En intensiv match med många mål och dramatik på planen.