Match i Division 2 Norra Svealand, herrar 2013
Matchstart: 2013-09-07 kl 14:00
Arena: Skinnaråsens IP 1
Publik: 137

Rotebro IS FF stod som segrare efter en händelserik match mot Enköpings SK FK på Skinnaråsens IP. Matchen startade intensivt och redan efter 20 minuter fick Cristian González Lira en varning för Rotebro IS FF. Men det var Rotebro som tog ledningen med ett mål av Aldin Dibranin i den 21:a minuten.

Spelet fortsatte att vara hårt och strax efter målet fick även Aldin Dibranin en varning för Rotebro IS FF. Enköpings SK FK försökte komma tillbaka in i matchen och Per Bodin fick en varning innan halvtidsvilan.

I halvtid gjorde Enköpings SK FK ett byte för att försöka ändra på matchbilden. Under den andra halvleken fortsatte spelet att vara tätt och Johan Wallin från Rotebro IS FF fick en varning i den 59:e minuten.

Enköpings SK FK bytte in Mohammad Ibrahim och Wictor Swärdh för att försöka få till en kvittering, medan Rotebro IS FF även gjorde ett byte med Patrik Ahlund som kom in.

Trots flera heta chanser från båda lagen lyckades ingen av dem göra fler mål. Matchen avslutades med en varning för Keivan Keshavarz från Rotebro IS FF i den 90:e minuten.

Efter en spännande match kunde Rotebro IS FF tillslut stå som segrare med 1-0 över Enköpings SK FK inför en publik på 137 personer.