Matchstart: 2013-09-28 kl 14:00
Arena: Stadshagens IP 1
Publik: 70

På en solig lördagseftermiddag möttes Karlbergs BK och Enköpings SK FK på Stadshagens IP. Publiken bestod av 70 engagerade åskådare som var laddade för att se en spännande match.

Domaren Vedad Kestendzic blåste igång matchen och Karlbergs BK tog tidigt kommandot. Efter 16 minuter var det Ömer Erdal som öppnade målskyttet och satte 1-0 till hemmalaget. Bara två minuter senare utökade Erdal sin målprotokoll och fastställde ställningen till 2-0. Enköpings SK FK försökte att komma in i matchen men hade svårt att hota Karlbergs försvar.

I den 74:e minuten ökade Ruan Carlos Da Silva Cantilio på ledningen till 3-0 och det såg allt mer svårt för Enköpings SK FK att komma tillbaka. Karlbergs fortsatte att dominera spelet och i den 83:e minuten gjorde Cantilio sitt andra mål för dagen och sänkte Enköping ytterligare.

I slutskedet av matchen satte Jonatan Partin prick för 5-0 till Karlbergs BK och fastställde slutresultatet. Enköpings SK FK försökte att göra en upphämtning men det var en svår match för dem.

Efter full tid kunde Karlbergs BK fira en övertygande seger med 5-0 och ta tre viktiga poäng. Enköpings SK FK får återvända till träningsplanen för att arbeta på sin form inför kommande matcher.