Match i Division 2 Södra Götaland, damer 2011
Matchstart: 2011-05-07 kl 13:00
Arena: Borgeby IP
Publik: 58

I en spännande match på Borgeby IP lyckades Borgeby FK vända ett underläge och vinna med 3-2 mot Höllvikens GIF. Det var gästande Höllvikens GIF som tog ledningen redan i den 12:e minuten genom Emma Persson. Sandra Dahlberg Karlström utökade sedan ledningen till 2-0 i den 49:e minuten, vilket fick hemmapubliken att frukta för ett eventuellt poängtapp.

Men Borgeby FK gav inte upp och kämpade sig tillbaka in i matchen. Emma Skäremo reducerade till 1-2 i den 65:e minuten och senare i den 77:e minuten kvitterade Josefine Lindqvist till 2-2, mycket till hemmasupportrarnas glädje.

Matchen såg ut att sluta oavgjort, men i den 89:e minuten klev Josefine Lindqvist fram igen och satte 3-2 till Borgeby FK, vilket också blev slutresultatet. En avgörande seger för Borgeby FK som behåller sin ledning i tabellen. Ett stort grattis till laget och dess supportrar på läktarna som fick se en spännande match på Borgeby IP denna lördag eftermiddag.