Match i Division 2 Södra Götaland, damer 2011
Matchstart: 2011-05-07 kl 12:00
Arena: Husiegårds IP
Publik: 97

Matchen mellan Husie IF och Falkenbergs FF på Husiegårds IP inleddes i en jämn takt där båda lagen försökte skapa chanser framåt. Men det var Falkenbergs FF som tog ledningen i den 8:e minuten genom Michaela Danielsson, vilket skapade en viss press på hemmalaget.

Husie IF kämpade för att komma tillbaka in i matchen, men Falkenbergs FF visade prov på effektivitet när Anneli Bengtsson utökade ledningen till 2-0 i den 52:a minuten. Husie IF försökte trycka på för att komma åtminstone närmare en reducering, men Falkenbergs FF försvarade sig väl och höll tätt.

I den 84:e minuten fastställde Maria Nilsson slutresultatet till 3-0 till Falkenbergs FF efter en väl utförd kontring. Trots flera försök från Husie IF att reducera kunde de inte komma förbi Falkenbergs FF:s stabila försvar och målvakt.

Domaren Nathalie Sjöstrand blåste av matchen och segern gick till Falkenbergs FF med 3-0. Tabelläge förblir detsamma där Falkenbergs FF klättrar över Husie IF och tar platsen som nummer fem i Division 2 Södra Götaland, damer. Publiken på Husiegårds IP fick bevittna en stabil och effektiv insats av Falkenbergs FF, medan Husie IF får ta med sig lärdomar och jobba vidare inför kommande matcher.