IF Limhamn Bunkeflo - Borgeby FK (5 - 0)
Match i Division 2 Södra Götaland, damer 2011
Matchstart: 2011-05-21 kl 13:00
Arena: Brovallen, Bunkeflostrand huvudarenan
Publik: 102

IF Limhamn Bunkeflo tog en övertygande seger mot Borgeby FK med siffrorna 5-0 på Brovallen denna lördag eftermiddag. Det var hemmalaget som inledde målskyttet redan efter tre minuter när Emma Stålhammar satte dit 1-0. Trots en varning till Lina Rehov fortsatte IF Limhamn Bunkeflo att dominera matchen och Stålhammar kunde göra sitt andra mål precis före halvtidspausen.

I den andra halvleken var det fortsatt en enda visa med Emma Stålhammar som stod för målen. Hon fullbordade sitt hattrick efter 54 minuter och ökade sedan på till 4-0 efter timmen spelad. Borgeby FK försökte dock kämpa sig tillbaka in i matchen men endast resulterade det i en varning till Frida Liljekvist.

Matchen avslutades sedan på ett snyggt sätt när Linnea Katra satte dit 5-0 och säkrade tre poäng för IF Limhamn Bunkeflo. Trots en bra insats från båda lagen var det hemmalaget som var det starkare laget denna dag. Publiken på Brovallen fick se en imponerande prestation av Emma Stålhammar som satte sitt avtryck på matchen med fyra av de fem målen. En välförtjänt seger för IF Limhamn Bunkeflo och en tung förlust för Borgeby FK.