Match i Division 2 Södra Götaland, damer 2011
Matchstart: 2011-05-28 kl 14:00
Arena: Lagavallen, Ljungby
Publik: 55

Ljungby IF tog emot IF Böljan på Lagavallen i Division 2 Södra Götaland för damer under en lugn lördagseftermiddag med endast 55 personer på läktaren. Domare Erik Gren styrde upp matchen tillsammans med assisterande domarna Bengt Elofsson och Allan Johansson.

Redan efter sex minuter satte Ljungby IF ett mål genom Christina Albertsen och tog ledningen med 1-0. IF Böljan gav dock inte upp och lyckades kvittera matchen efter knappt tretton minuter genom Jessica Dahl, 1-1. Innan halvtidsvilan hann Ljungby IF göra ytterligare ett mål, denna gång av Lina Karlsson, och tog återigen ledningen med 2-1. Men på nytt kvitterade IF Böljan, denna gång genom Mimmi Johansson, och slutresultatet vid full tid stod 2-2.

I andra halvlek verkade IF Böljan ha mer energi kvar och Mimmi Johansson gjorde sitt andra mål i matchen, vilket gav laget ledningen 3-2. Ljungby IF lät sig dock inte besegras och Alma Rosenlind Svensson kunde efter 67 minuter göra ett sista mål för hemmalaget och fastställa slutresultatet till 3-3.

Det var en jämn match med chanser åt båda håll och båda lagen kan dra en lärdom av matchen och fortsätta utvecklas. Nästa möte mellan de två lagen kommer att bli ännu mer intressant!