Match i Division 2 Södra Götaland, damer 2011
Matchstart: 2011-05-29 kl 15:00
Arena: Ljungvallen
Publik: 50

Det var en spännande match mellan Valinge IF och Husie IF på Ljungvallen i Division 2 Södra Götaland för damer. Trots en jämn första halvlek där Frida Johansson satte in 1-0 för Valinge IF strax innan halvtid, var det Husie IF som visade upp sitt offensiva spel i den andra halvleken.

Bara en minut efter Valinges mål kvitterade Sanna Andersson för Husie IF och sedan fortsatte målen att trilla in för bortalaget. Hanna Wackå gjorde två mål inom loppet av tre minuter och sedan ökade Emma Lind på till 1-4 för Husie IF.

Valinge IF kämpade för att komma tillbaka in i matchen och lyckades reducera genom ett sent mål av Paulina Svensson, men det räckte inte för att hota Husie IF:s ledning.

Matchen präglades av intensitet och närkamper, vilket ledde till att Jennie Mauritsson från Husie IF drog på sig en varning. Domaren Sadik Hajdari hade fullt upp med att hålla koll på spelet, med assistans från Skender Zejnulla och Nazmi Osdautaj som assisterande domare.

Till slut var det Husie IF som stod som segrare efter en imponerande andra halvlek och laget kunde ta med sig tre viktiga poäng hem från Ljungvallen inför en publik på 50 personer.