IF Limhamn Bunkeflo - Stattena IF (3 - 1)
Match i Division 2 Södra Götaland, damer 2011
Matchstart: 2011-09-24 kl 13:00
Arena: Brovallen, Bunkeflostrand huvudarenan
Publik: 121

Matchen mellan IF Limhamn Bunkeflo och Stattena IF på Brovallen i Bunkeflostrand började intensivt med båda lagen kämpandes för att ta kontroll över spelet. Efter en jämn inledning var det IF Limhamn Bunkeflo som tog ledningen i den 25:e minuten genom Emma Stålhammar, som lyckades placera bollen i nätet efter ett snabbt anfall.

Bara fem minuter senare ökade Linnea Katra på ledningen för hemmalaget efter ett välplacerat skott som letade sig förbi Stattenas målvakt. Med 2-0 i halvtid kände hemmalaget att de hade kontroll över matchen.

I den andra halvleken försökte Stattena IF att komma tillbaka in i matchen och efter en bra chans lyckades Isabel Maria Aguilar reducera till 2-1 i den 83:e minuten. Men IF Limhamn Bunkeflo visade prov på sitt spetsiga anfallsspel och i den 87:e minuten satte Emma Stålhammar sitt andra mål för dagen och fastställde slutresultatet till 3-1.

Publiken på Brovallen hade en härlig eftermiddag och fick se ett energifyllt och målrikt möte mellan dessa två lag i Division 2 Södra Götaland, där IF Limhamn Bunkeflo kunde till slut dra det längsta strået och ta tre viktiga poäng.