Asarums IF FK - BW 90 IF (3 - 5)
Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-04-09 kl 15:00
Arena: Asarums IP

Matchen mellan Asarums IF FK och BW 90 IF på Asarums IP slutade med en förlust för hemmalaget Asarums IF FK med 3-5.

Matchen började hårt och redan i den andra minuten tog BW 90 IF ledningen genom Qendrim Vishaj. De fortsatte att pressa och ökade ledningen till 2-0 i den 33:e minuten genom Code Demba Sy.

Asarums IF FK lyckades reducera till 1-2 i den 40:e minuten genom Jesper Gustafson, men innan halvtidsvilan gjorde Code Demba Sy sitt andra mål för BW 90 IF och satte ställningen till 1-3.

I andra halvlek ökade BW 90 IF sin ledning till 4-1 genom Kristian Legiec i den 52:a minuten, innan Pontus Nilsson reducerade till 2-4 för Asarums IF FK i den 69:e minuten.

I den 86:e minuten lyckades Marcus Ax Gustavsson göra ytterligare ett mål för Asarums IF FK och reducera till 3-4, men BW 90 IF svarade direkt med ett hattrick av Code Demba Sy och satte slutresultatet till 3-5.

Trots en stark tillbakakamp från Asarums IF FK var det BW 90 IF som tog med sig tre poäng från denna match i Division 2 Södra Götaland.