Torns IF - Hässleholms IF (1 - 1)
Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-04-16 kl 14:00
Arena: Tornvallen, Stångby A-plan

Matchen mellan Torns IF och Hässleholms IF på Tornvallen blev en jämn tillställning där båda lagen fick med sig en poäng när slutresultatet skrevs till 1-1.

Det var Hässleholms IF som tog ledningen genom Tommy Filipovic som satte dit straffen i den 32:a minuten. Torns IF kvitterade dock snabbt i början av den andra halvleken när Mathias Andersson hittade nätet i den 48:e minuten.

Matchen fortsatte att vara jämn och båda lagen skapade flera chanser att ta ledningen, men inget av lagen lyckades avgöra.

I den 73:e minuten drabbade Torns IF av en utvisning när tränaren Richard Ringhov fick se det röda kortet. Trots detta lyckades laget hålla ihop och försvara poängen.

Matchen avslutades med flera byten och varningar, men inget av lagen lyckades göra fler mål och matchen slutade 1-1. Torns IF och Hässleholms IF får nöja sig med en poäng var i den här jämnt skådade matchen.