Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-04-17 kl 14:00
Arena: Karlskrona IP 1, A-plan
Publik: 221

Matchen mellan FK Karlskrona och BK Olympic på Karlskrona IP 1 var en spännande tillställning inför en publik på 221 personer. Det var FK Karlskrona som tog ledningen redan efter två minuter när BK Olympic gjorde ett olyckligt självmål.

FK Karlskrona fortsatte att pressa och hade flera chanser att utöka sin ledning. I den 38:e minuten lyckades Alexander Petersson dock göra det 2-0 för hemmalaget. Under den första halvleken fick båda lagen varsin varning, med Julian Grozdanovski för FK Karlskrona och Eliezer Diaz för BK Olympic.

I den andra halvleken försökte BK Olympic att komma tillbaka in i matchen och gjorde ett byte i den 43:e minuten. De satsade offensivt och i den 78:e minuten lyckades de reducera genom Sadmir Zekovic. Trots flera varningar för båda lagen lyckades inget av lagen ytterligare mål och matchen slutade 2-1 till FK Karlskrona.

Med segern ligger FK Karlskrona kvar på plats 2 i tabellen medan BK Olympic fortsätter att kämpa i botten av tabellen på plats 12. Bobby Sjögren-Engels var domare för matchen assisterad av Andreas Dolk och Dino Demo. En spännande match som bjöd på flera målchanser och ett intensivt spel ända till slutminuterna.