Asarums IF FK - Torns IF (1 - 0)
Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-04-23 kl 14:00
Arena: Asarums IP

Matchen mellan Asarums IF FK och Torns IF var en jämn och intensiv tillställning på Asarums IP. Trots att det inte fanns några åskådare på plats, spelade lagen med stor intensitet och vilja.

Det var Asarums IF FK som kom till den bästa chansen i matchens inledning, när Pontus Nilsson lyckades hitta nätet i den 26:e minuten och ge sitt lag ledningen med 1-0. Torns IF försökte svara men hade svårt att skapa riktigt farliga målchanser under resten av matchen.

Domaren Christoffer Aidesjö hade fullt upp med att hantera matchen, och flera spelare från båda lagen drog på sig varningar under de 90 minuterna. Asarums IF FK kunde till slut hålla undan och ta en viktig seger.

Efter matchen står det klart att Asarums IF FK klättrar en placering i tabellen och är nu på plats 10, medan Torns IF fortsätter att ha det tufft och ligger på plats 12. Med en välförtjänt seger i bagaget kan Asarums IF FK se fram emot resten av säsongen med förnyat självförtroende.