Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-04-23 kl 14:00
Arena: Lindängens IP, Malmö A-plan
Publik: 150

Matchen mellan BK Olympic och IFK Hässleholm var en spännande tillställning på Lindängens IP i Malmö. Trots att lagen hade olika förutsättningar i tabellen visade de upp ett stort engagemang på planen inför en publik på 150 personer.

Det var IFK Hässleholm som tog ledningen i matchen i den 17:e minuten genom en fin målgörning av Kojo Annor. Bara åtta minuter senare utökade de sin ledning till 2-0 genom Florent Stagova.

Strax efter det andra målet fick BK Olympics Mouhammed-Ali Dhaini två varningar och blev utvisad, vilket gjorde det svårare för hemmalaget att komma tillbaka i matchen. Trots det lyckades de reducera genom en straff av Sadmir Zekovic i den 35:e minuten.

I den andra halvleken försökte BK Olympic att komma ikapp, men IFK Hässleholm försvarade sig väl och höll undan för pressen. Trots flera försök från hemmalaget lyckades de inte få in en kvittering.

Efter matchen låg BK Olympic kvar sist i tabellen medan IFK Hässleholm hade klättrat till plats 9. En viktig seger för IFK Hässleholm, medan BK Olympic behövde ta sig samman inför kommande matcher för att undvika nedflyttning.