Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-05-13 kl 19:00
Arena: Österås IP A-plan
Publik: 270

Matchen mellan Hässleholms IF och Lindsdals IF på Österås IP A-plan blev en övertygande seger för hemmalaget, som vann med hela 8-1.

Redan efter en minut tog Hässleholms IF ledningen genom Viktor Ekström, och bara två minuter senare ökade Gazmend Xhemajli på till 2-0. Efter 11 minuter fick Lindsdals IF:s Mattias Dolk en varning, och Hässleholms IF fortsatte att dominera matchen. Tommy Filipovic och Kristian Eriksson gjorde var sitt mål innan Johan Lewton reducerade för bortalaget och fick med sig ett mål innan halvtid.

I den andra halvleken fortsatte Hässleholms IF att vara det dominerande laget, och Tommy Filipovic gjorde sitt andra mål genom en straff. Efter det gjorde han även ett hattrick när han satte sitt tredje mål för dagen. Arber Sabani och Gazmend Xhemajli gjorde också var sitt mål innan matchen avslutades med 8-1 till hemmalaget.

Publiken på Österås IP A-plan fick se en målrik match där Hässleholms IF visade upp ett starkt spel och tog en övertygande seger. Och med den här vinsten klättrar de i tabellen och närmar sig toppen. Lindsdals IF får åka hem och ladda om inför nästa match för att försöka komma tillbaka efter den tunga förlusten.